Wijkkrant Tilburg Oud-Noord

De Wijkkrant Tilburg Oud-Noord wordt gratis bezorgd in de wijken Loven-Besterd, Goirke-Hasselt, Bouwmeesterbuurt, Groeseind-Hoefstraat, Theresia te Tilburg. De Wijkkrant Tilburg Oud-Noord verschijnt 8 keer per jaar, vijf edities voor de zomervakantie, 3 erna. Oplage 14200 stuks.

Wijkkrant Tilburg Oud-Noord wordt samen met de Tilburgse Koerier bij u thuis bezorgd. Maar de bezorger mag hem alleen bij u in de bus stoppen als u geen of een NEE-JA sticker op de brievenbus heeft. Wilt u geen reclame maar wel op de hoogte zijn van het nieuws in de wijk, vervang dan uw NEE-NEE sticker door een NEE-JA sticker.
U krijgt dan wekelijks de Tilburgse weekbladen en 8 x per jaar de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord. U kunt de NEE-JA gratis ophalen bij Tante Pollewop in de Molenstraat of ophalen bij een van de stadswinkels Tilburg, of bestellen via de site van de gemeente  www.tilburg.nl

Bezorgklachten, mail de redactie WTON

!Nieuw! WTON tas en WTON pen
Te winnen met de fotowedstrijd van de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord een

WTON tas of de WTON pen.
Ook te koop: tas € 3,50, pen € 3,50, samen € 6,00. Zo steunt u de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord.
Stuur een mailtje naar de redactie, alvast bedankt.

-------------------------------------------------
Snel downloaden: 

Advertentie Tarieven:
Prijzen advertentieruimte WTONapril2018
Uitgavedata:
2018:
Wijkkrant Tilburg Oud-Noord
Planning 2018

2019:
Wijkkrant Tilburg Oud-Noord
Planning 2019

Huidige adverteerders

Wilt u de wijkkrant toch en wilt u ook uw NEE-NEE sticker behouden?
Dan kunt u de wijkkrant ook vinden in Oud-Noord bij de wijkcentra: De Wissel, Het Spoor, De Poorten en De Baselaer. Woonzorgcentra: De Bijsterstede, Den Herdgang en Joannes Zwijsen. De Kennismakerij (Spoorzone, onderdeel van de Bibliotheek Midden-Brabant),  Dierenkliniek Tilburg Oud-Noord, Tante Pollewop of bij de Tilburgse Koerier. Supermarkten: Plus en Jumbo.

Voor buurtbewoners met hun activiteiten, verenigingen, stichtingen en goede doelen is een plaatsing van een redactioneel stukje in principe gratis, soms vraagt Wijkkrant Tilburg Oud-Noord een kleine bijdrage voor de contactgegevens.
Meer informatie: Wijkkrant Tilburg Oud-Noord

De wijkkrant Tilburg Oud-Noord kan zonder adverteerders niet blijven bestaan. Wilt u zelf of kent u ondernemers die willen adverteren? U kunt het vragen aan uw eigen sponsoren van uw vereniging of stichting. Via de wijkkrant steunen ze ook u, zodat u uw aankondigingen kunt doen in de wijkkrant en vertellen over activiteiten. Ook uw advertentie in de wijkkrant Tilburg Oud-Noord e-mail naar:
Wijkkrant Tilburg Oud-Noord

Als u nog iets wil terug lezen maar de papieren versie al weg heeft gedaan, kunt u hieronder de edities downloaden, of lezen.

Onderstaande edities zijn eigendom van persoonlijkekunstencreatie.nl en alleen bedoeld om te lezen. Niets uit onderstaande edities van de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord mag worden gebruikt voor andere (commerciële) doeleinden. Ook mogen de edities niet op een andere site worden geplaatst zonder uitdrukkelijke toestemming van persoonlijkekunstencreatie.nl. Bij plaatsing van de digitale versies, zonder toestemming of overleg, op een eigen site gaat u ermee akkoord dat daarvoor een financiele bijdrage voor geleverd moet worden en stuurt persoonlijkekunstencreatie.nl u een factuur. Meer informatie mail naar persoonlijkekunstencreatie.nl

Wijkkranten Tilburg Oud-Noord 2018:

WTON dec 2018, nog in de maak
WTON nov 2018 nog in de maak

Wijkkranten Tilburg Oud-Noord 2017: