Wijkkrant Tilburg Oud-Noord

2022: vijf WTON-edities. 

WTON oktober 2022

Uitgave volgende editie:  10-11 december.
---------------------------------- 

De toekomst van de WTON?

Zal er een WTON in 2023 zijn?
In ieder geval geen Carnavalseditie in februari 2023. Daarom staat er in de volgende krant ook geen feestelijke December-prijspuzzel, want er is dan geen prijsuitreiking meer mogelijk in de februari-carnavalseditie. En op pagina 10 is nu de voorlopig laatste wijkfotopuzzel geplaatst.
Of ik u in het voorjaar van 2023 terugzie? Ik hoop het. Hopelijk zitten we dan in een betere tijd en durft iedereen weer budgetten samen te stellen en worden de kosten van energie verlaagd.

WTON december 2022
Na deze editie gaan we er nog één maken, en laat deze feestelijk zijn...!
Tot ziens bij de feestelijke Kerst-Eindejaarseditie, en wilt u adverteren of heeft u (budget)tips en -suggesties, ik hoor graag van u.

Claudia van der Waal, uitgever van uw wijkkrant

WTON wordt gratis huis aan huis bezorgd. WTON gelijktijdig met het plastic- Spotta-reclamepakket en wel bij de NEE-Ja stickers, Ja sticker en geen sticker!
De Wijkkrant Tilburg Oud-Noord wordt gratis bezorgd in de wijken Loven-Besterd, Theresia, Goirke-Hasselt-Bouwmeesterbuurt, Groeseind-Hoefstraat te Tilburg. De Wijkkrant Tilburg Oud-Noord verschijnt vijf keer per jaar: drie edities voor de zomervakantie, twee erna. Oplage: 15.000 stuks.

Bezorgklachten:
Woont u in de wijk, maar heeft de bezorger geen WTON bij u in de bus gedaan, in het bezorgweekend mail dan voor woensdag na uitgavedatum uw adres met huisnummer en postcode naar de redactie. U klacht wordt doorgegeven aan de bezorger. (Helaas kan vaak niet worden nabezorgd, omdat de bezorger de krant al heeft vernietigd.) Wel ligt de wijkkrant in Oud-Noord bij de wijkcentra: De Wissel, Het Spoor, De Poorten en De Baselaer. Woonzorgcentra: De Bijsterstede, Den Herdgang en Joannes Zwijsen. Bij ondernemers in de wijk o.a.: Tapijttegelhuis Tilburg; Spijkers Fietsen; Tante Pollewop; Kringloop Tilburg; LocHal; Cinecitta of PLUS-Besterd.

Artikelen
Voor buurtbewoners, verenigingen, stichtingen en goede doelen is een plaatsing van een zelfgeschreven artikel in principe gratis (zonder reclame), soms vraagt Wijkkrant Tilburg Oud-Noord een kleine bijdrage voor de contactgegevens. Ondernemers kunnen vanaf € 35,- excl. btw een artikel plaatsen.
voorwaarden artikelen WTON

Adverteren
De wijkkrant Tilburg Oud-Noord kan zonder adverteerders niet blijven bestaan. Wilt u zelf of kent u ondernemers die willen adverteren? Vraag het aan uw sponsoren van uw vereniging of stichting. Via de wijkkrant steunen ze ook u, zodat u uw aan
kondigingen kunt doen in de WTON en vertellen over uw activiteiten.
Abonnement op de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord
Ontvangt u de WTON niet omdat u een NEE-NEEsticker heeft of u woont buiten de wijk Tilburg Oud-Noord, maar u wilt hem toch graag ontvangen? U kunt hem dan ophalen in een van de bovenstaande wijk- of woonzorgcentra of dan is er de mogelijkheid om een abonnement te nemen op de WTON. U betaald
€ 3,- excl. btw per editie, dit is € 15,- excl. btw per jaar vooraf (op het moment dat u een abonnement aangaat wordt de jaarprijs berekend van het lopende jaar). Maak uw belangstelling kenbaar via e-mail en u ontvangt verdere betaalinformatie.

Word 'Vriend' van de wijkkrant Tilburg Oud-Noord 
U leest graag de wijkkrant Tilburg Oud-Noord, want u wilt graag op de hoogte blijven van het wijknieuws. U bent geïnteresseerd in uw omgeving en steunt de plaatselijke ondernemers zeker in deze moeilijke tijden. U kijkt ook wel op social media, maar vindt de papieren krant toch zeker een aanvulling en zou deze niet willen missen. U snapt dat de een papieren krant niet gratis wordt gemaakt. Opmaken, drukken en bezorgen kosten geld. U zou wel wat willen bijdragen maar weet niet hoe.
U kunt nu ‘vriend’ worden van de wijkkrant. Het bedrag dat u wilt doneren mag u zelf bepalen. Dit is eenmalig en verplicht u tot niets. Zo kan de WTON u blijven informeren over alles wat er gebeurt in de wijk. Stuur een e-mail met uw gegevens en het bedrag waarmee u de wijkkrant wilt steunen naar de redactie en u krijgt de betalingsgegevens middels een factuur.
Meer informatie, adverteren, abonneren, 'vriend' worden of bezorgklachten, mail de WTON-redactie

Als u nog iets wil terug lezen maar de papieren versie al weg heeft gedaan, kunt u hieronder de edities downloaden. Onderstaande edities zijn geen drukwerkkwaliteit. Wilt u een editie of pagina van goede kwaliteit, stuur een mail naar de redactie. Tegen een kleine vergoeding kunt u een drukwerk-pdf van editie of aparte pagina opvragen. 

Onderstaande edities zijn eigendom van persoonlijkekunstencreatie.nl en alleen bedoeld om te lezen. Niets uit onderstaande edities van de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord mag worden gebruikt voor andere (commerciële) doeleinden. Ook mogen de edities niet op een andere site worden geplaatst zonder uitdrukkelijke toestemming van persoonlijkekunstencreatie.nl. Bij plaatsing van de digitale versies, zonder toestemming of overleg, op een eigen site gaat u ermee akkoord dat daarvoor een financiële bijdrage voor geleverd moet worden en stuurt persoonlijkekunstencreatie.nl u een factuur. Meer informatie mail naar persoonlijkekunstencreatie.nl

Wijkkranten Tilburg Oud-Noord 2021/2022