Wijkkrant Tilburg Oud-Noord

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Snel downloaden: 

Advertentie Tarieven: Prijzen advertentieruimte WTON

!Let op aangepaste deadlines uitgavedata 2020: Def. WTON Planning 2020

Voorwaarden artikelen WTON: Voorwaarden artikelen WTON

-----------

E-mail redactie WTON

Snel naar: Huidige adverteerders
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Wijkkrant Tilburg Oud-Noord wordt gratis bezorgd in de wijken Loven-Besterd, Theresia, Goirke-Hasselt-Bouwmeesterbuurt, Groeseind-Hoefstraat te Tilburg. De Wijkkrant Tilburg Oud-Noord verschijnt zeven keer per jaar: vier edities voor de zomervakantie, drie erna. Oplage: 14.200 stuks.
U ontvangt de WTON als u geen NEE-NEE-sticker heeft. Wilt u geen reclame (als u dat wel wilt moet u daarvoor per 1 jan. 2020 een JAsticker plakken van de gemeente Tilburg), maar wel op de hoogte zijn van het nieuws in de wijk, verwijder dan uw NEE-NEE-sticker.

Zowel de
NEE-NEE-sticker als de NEE-JA-sticker blijven geldig per 1 jan. 2020, maar kunt u verwijderen als u geen reclame wilt. Per 1 jan. 2020 kunt u een JA-JA-sticker plakken als u wel reclame wilt. De wijkkrant mag met de NEE-JA-sticker, de JA-JA-sticker, maar ook zonder sticker bij u wel in de brievenbus. A
lleen met de NEE-NEE-sticker mag de WTON niet in de brievenbus.
Zonder een sticker op uw brievenbus krijgt u zeven keer per jaar de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord. Woont u in de wijk, maar heeft de bezorger geen WTON bij u in de bus gedaan, mail dan voor vrijdag na uitgavedatum naar de redactie en er wordt gezorgd dat u nog een exemplaar krijgt (zie uitgavedata op p.15 of hieronder downloaden).
U kunt de wijkkrant ook vinden in Oud-Noord bij de wijkcentra: De Wissel, Het Spoor, De Poorten en De Baselaer. Woonzorgcentra: De Bijsterstede, Den Herdgang en Joannes Zwijsen. Bij ondernemers in de wijk o.a.: Tapijttegelhuis Tilburg, Spijkers Fietsen, Dierenkliniek Tilburg Oud-Noord, Tante Pollewop, Kringloop Tilburg of bij supermarkt Plus-Besterd. 
Abonnement op de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord
Ontvangt u de WTON niet omdat u een NEE-NEEsticker heeft of u woont buiten de wijk Tilburg Oud-Noord, maar u wilt hem toch graag ontvangen? U kunt hem dan ophalen in een van de bovenstaande wijk- of woonzorgcentra of dan is er de mogelijkheid om een abonnement te nemen op de WTON. U betaald
€ 2,- per editie, dit is
€ 14,- per jaar vooraf (op het moment dat u een abonnement aangaat wordt de jaarprijs berekend van het lopende jaar). Maak uw belangstelling kenbaar via e-mail en u ontvangt verdere betaalinformatie.
Artikelen
Voor buurtbewoners met hun activiteiten, verenigingen, stichtingen en goede doelen is een plaatsing van een zelfgeschreven artikel in principe gratis (zonder reclame), soms vraagt Wijkkrant Tilburg Oud-Noord een kleine bijdrage voor de contactgegevens. Ondernemers kunnen vanaf € 12,- excl. btw een artikel plaatsen. Voorwaarden
artikelen WTON: voorwaarden artikelen WTON
Adverteren
De wijkkrant Tilburg Oud-Noord kan zonder adverteerders niet blijven bestaan. Wilt u zelf of kent u ondernemers die willen adverteren? U kunt het vragen aan uw eigen sponsoren van uw vereniging of stichting. Via de wijkkrant steunen ze ook u, zodat u uw aankondigingen kunt doen in de wijkkrant en vertellen over activiteiten. 
Meer informatie, adverteren, abonneren of bezorgklachten,
mail de redactie WTON

Doe mee met de fotopuzzel 
Win een van de prijzen: 

.

 

 

 

 

Ook te koop: tas € 3,50, pen € 3,50, samen € 6,00.
Zo steunt u de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord. Maak uw belangstelling kenbaar via e-mail
en u ontvangt verdere betaalinformatie
, dank u wel voor uw bijdrage.

Nieuw:

Als u nog iets wil terug lezen maar de papieren versie al weg heeft gedaan, kunt u hieronder de edities downloaden. Onderstaande edities zijn geen drukwerkkwaliteit. Wilt u een editie of pagina van goede kwaliteit, stuur een mail naar de redactie. Tegen een kleine vergoeding kunt u een drukwerk-pdf van editie of aparte pagina opvragen. 

Onderstaande edities zijn eigendom van persoonlijkekunstencreatie.nl en alleen bedoeld om te lezen. Niets uit onderstaande edities van de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord mag worden gebruikt voor andere (commerciële) doeleinden. Ook mogen de edities niet op een andere site worden geplaatst zonder uitdrukkelijke toestemming van persoonlijkekunstencreatie.nl. Bij plaatsing van de digitale versies, zonder toestemming of overleg, op een eigen site gaat u ermee akkoord dat daarvoor een financiële bijdrage voor geleverd moet worden en stuurt persoonlijkekunstencreatie.nl u een factuur. Meer informatie mail naar persoonlijkekunstencreatie.nl

Wijkkranten Tilburg Oud-Noord 2019

Oudere edities: WTON