Wijkkrant Tilburg Oud-Noord

De Wijkkrant Tilburg Oud-Noord wordt gratis bezorgd in de wijken Loven-Besterd, Theresia, Goirke-Hasselt-Bouwmeesterbuurt, Groeseind-Hoefstraat te Tilburg. De Wijkkrant Tilburg Oud-Noord verschijnt zeven keer per jaar: vier edities voor de zomervakantie, drie erna. Oplage: 14.100 stuks.
Wijkkrant Tilburg Oud-Noord wordt door vrijwilligers van verenigingen en stichtingen in de wijk huis aan huis bezorgd. U ontvangt de WTON als u geen NEE-NEE sticker heeft. Wilt u geen reclame (als u dat wel wilt moet u daarvoor per 1 jan. 2020 een JA-sticker plakken van de gemeente Tilburg), maar wel op de hoogte zijn van het nieuws in de wijk, verwijder dan uw NEE-NEE sticker.
Zonder een sticker op uw brievenbus krijgt u zeven keer per jaar de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord. U kunt de wijkkrant ook vinden in Oud-Noord bij de wijkcentra: De Wissel, Het Spoor, De Poorten en De Baselaer. Woonzorgcentra: De Bijsterstede, Den Herdgang en Joannes Zwijsen. Bij ondernemers in de wijk o.a.: Tapijttegelhuis Tilburg, Spijkers Fietsen, Dierenkliniek Tilburg Oud-Noord, Tante Pollewop, Kringloop Tilburg of bij supermarkt Plus-Besterd.

Zowel de NEE-NEE sticker als de NEE-JA sticker blijven geldig per 1 jan. 2020, maar kunt u verwijderen als u geen reclame wilt. Per 1 jan. 2020 kunt u een JA-sticker plakken als u wel reclame wilt. De wijkkrant mag altijd in de brievenbus.

Plaatsen artikelen
Voor buurtbewoners met hun activiteiten, verenigingen, stichtingen en goede doelen is een plaatsing van een zelfgeschreven artikel in principe gratis (zonder reclame), soms vraagt Wijkkrant Tilburg Oud-Noord een kleine bijdrage voor de contactgegevens. Ondernemers kunnen vanaf
€ 10,- excl. btw een artikel plaatsen. Voorwaarden
artikelen WTON: voorwaarden artikelen WTONWTON tas en WTON pen

Te winnen met de fotowedstrijd van de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord een

WTON tas of de WTON pen.
Ook te koop: tas € 3,50, pen € 3,50, samen € 6,00. Zo steunt u de
Wijkkrant Tilburg Oud-Noord.

Stuur een mailtje naar de redactie,
dank u wel voor uw bijdrage.

Adverteren
De wijkkrant Tilburg Oud-Noord kan zonder adverteerders niet blijven bestaan. Wilt u zelf of kent u ondernemers die willen adverteren? U kunt het vragen aan uw eigen sponsoren van uw vereniging of stichting. Via de wijkkrant steunen ze ook u, zodat u uw aankondigingen kunt doen in de wijkkrant en vertellen over activiteiten. 
Meer informatie, adverteren of bezorgklachten, mail de redactie WTON

Vacature: WTON bezorgers gevraagd

Vacature voor vrijwilligers van verenigingen en stichtingen in Tilburg Oud-Noord. (Geen privépersonen, wel ondernemers, uitbetaling middels btw-factuur.)

Welke vrijwilligers van verenigingen en stichtingen in Tilburg Oud-Noord willen iets bijverdienen voor hun club?

  • 7 x per jaar WTON huis aan huis bezorgen.
  • Wijken vanaf ongeveer 600 adressen.
  • De club moet de organisatie met de vrijwilligers zelf op zich nemen.
  • De WTON wordt in bundels van 100 op zaterdag op een adres gebracht. Op dat adres moet iemand aanwezig zijn zodat de bundels goed kunnen worden ontvangen en opgeborgen, niet voor anderen bereikbaar en droog in een ruimte.
  • Voor een heel jaar afspreken, opzeggen in oktober van het lopende jaar.
  • Bezorgen van zaterdag t/m donderdag in de uitgaveweek.
  • Vergoeding: 4 cent per krant inclusief btw, per 1000: € 40,- incl. btw.

Ben jij vrijwilliger van een verenigingen en stichtingen en wil je graag de WTON bezorgen? Neem contact op met het bestuur van je vereniging of stichting, zij kunnen dan contact opnemen met Claudia van der Waal: mail WTON

-------------------------------------------------
Snel downloaden: 

Advertentie Tarieven: prijzen advertentieruimte WTON

Uitgavedata 2019: Wijkkrant Tilburg Oud-Noord Planning 2019

Snel naar: Huidige adverteerders

Voorwaarden artikelen WTON: voorwaarden artikelen WTON
-------------------------------------------------
Als u nog iets wil terug lezen maar de papieren versie al weg heeft gedaan, kunt u hieronder de edities downloaden. Onderstaande edities zijn geen drukwerkkwaliteit. Wilt u een editie of pagina van goede kwaliteit, stuur een mail naar de redactie. Tegen een kleine vergoeding kunt u een drukwerk-pdf van editie of aparte pagina opvragen. 

Onderstaande edities zijn eigendom van persoonlijkekunstencreatie.nl en alleen bedoeld om te lezen. Niets uit onderstaande edities van de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord mag worden gebruikt voor andere (commerciële) doeleinden. Ook mogen de edities niet op een andere site worden geplaatst zonder uitdrukkelijke toestemming van persoonlijkekunstencreatie.nl. Bij plaatsing van de digitale versies, zonder toestemming of overleg, op een eigen site gaat u ermee akkoord dat daarvoor een financiële bijdrage voor geleverd moet worden en stuurt persoonlijkekunstencreatie.nl u een factuur. Meer informatie mail naar persoonlijkekunstencreatie.nl
Wijkkranten Tilburg Oud-Noord 2019:
Wijkkranten Tilburg Oud-Noord 2018:
Wijkkranten Tilburg Oud-Noord 2017: