Tilburg. De papieren wijkkrant Oud-Noord voortgezet door Claudia van der Waal

De papieren wijkkrant Oud-Noord voortgezet door Claudia van der Waal.

De papieren wijkkrant Oud-Noord gaat toch weer verschijnen. Afgelopen maart heeft Claudia van der Waal, in overleg met de vrijwillige redactie van de oude wijkkrant Oud-Noord, besloten om de krant zelfstandig voort te zetten.

Verspreiding

Voor de zomer nog één editie in juni. Na de zomer nog 2 edities in 2016 en dan weer 8 edities in 2017. Claudia van der Waal, vormgeefster en illustrator, (zie ook: www.persoonlijkekunstencreatie.nl) zal de krant gaan maken.
9 juni 2016 zal de eerste editie van de nieuwe wijkkrant Oud-Noord bij de bewoners van Oud-Noord op de mat vallen. De wijkkrant wordt verspreid in de buurten: Loven-Besterd, Goirke-Hasselt, Bouwmeesterbuurt, Groeseind-Hoefstraat, Theresia.

Opzet

De wijkkrant Oud-Noord is een wijkkrant voor en door bewoners en ondernemers in de wijk. Dus voor en door verenigingen, vrijwilligers, ondernemers, bewoners die een feestje te vieren hebben, enz. Iedereen kan een stukje schrijven. Heeft u iets leuks meegemaakt, een buurt- of straatfeest, buurtpreventie of opknapbeurt van de buurt, of heeft u een jubileum, een actie  i.v.m. een goed doel, wilt u uw vrijwilligersactiviteit toelichten? Schrijf dan naar: redactie@tilburgoudnoord.nl.

Nieuw

Naast veel nieuwe items zoals een column van een dierenarts uit de wijk en een fotopuzzel is er een nieuw terugkerend item: “Een bloemetje voor een vrijwilliger”. Kent u een vrijwilliger die u vanwege zijn of haar tomeloze inzet graag eens in het zonnetje zou willen zetten? Laat het ons weten via: redactie@tilburgoudnoord.nl en we maken er een leuk verhaal van.

Adverteren

Wilt u adverteren, vraag dan naar de tarieven en formaten van de advertentieruimte die de wijkkrant Oud-Noord hanteert via: redactie@tilburgoudnoord.nl. Het plaatsen van alleen contactgegevens of agendapunten is ook mogelijk.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Wijkkrant Oud-Noord met de tags , . Bookmark de permalink.