Websites

Kost uw website u ook zoveel tijd? Ik kan u helpen met het up-to-date houden van uw website.

De meeste websites worden door specialisten gemaakt en dan aan een bedrijf geleverd. Dan begint voor het bedrijf de tijdrovende bezigheid om een website in te richten en bijvoorbeeld de berichten constant aan te vullen, vaak vanuit een mailbox.
Voor een klein bedrag per jaar kunt u veel tijd besparen. Informeer naar de mogelijkheden via e-mail: Claudia van der Waal

Hieronder Websites die ik heb bijgehouden. Door mijn werk voor de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord heb ik geen tijd meer voor onderstaand vrijwilligerswerk. Ik heb dit jaren met veel plezier gedaan, heb veel ervaring opgedaan en zal ook uw website met veel plezier up-to-date houden.

De berichten worden aangevuld en oude berichten worden verwijderd en de pagina’s worden up-to-date gehouden. Bijvoorbeeld het veranderen van adres gegevens en agenda punten.

www.mentorschapoostbrabant.nl/index.php  Voor Mentorschap Oost-Brabant worden de pagina’s aangepast en de door Claudia van der Waal gemaakte nieuwsbrieven op de site gezet.

www.wijkkrantnoord.nl/alleberichten  Voor de WijkkrantNoord worden de artikelen die eerst in de krant geplaatst worden naderhand ook op de website gezet.

www.groenewoudtilburg.nl  Voor de website van de wijkraad van het Groenewoud, een wijk in Tilburg, worden de berichten die binnenkomen op een mailadres op de website gezet.

www.wijkraadzuiderkwartier.nl/oud-zuid-koerier  Voor de wijkraad Zuiderkwartier  en voor de Oud-Zuid Koerier worden de nieuwe Oud-Zuid Koeriers op de site van de wijkraad Zuiderkwartier gezet. Ook wordt de pagina Prijsvraag ‘Waar is dit? Ken je wijk!’ bijgehouden. Deze prijsvraag staat ook in de Oud-Zuid Koerier.