KruikenBODE

Persoonlijkekunstencreatie.nl heeft een start gemaakt om de KruikenBODE te realiseren. Denk mee: KruikenBODElogo

De KruikenBODE

De KruikenBODE wordt ontwikkeld door Persoonlijkekunstencreatie.nl en zal in heel Tilburg (Berkel-Enschot en Udenhout) gratis huis aan huis worden bezorgd vier weken voor carnaval met Waogeslouwe. Oplage 80.000

De KruikenBODE wordt gemaakt met behulp van vrijwilligers van de carnavalsverenigingen. Adverteerders en sponsoren zijn nodig om de KruikenBODE te realiseren.

Wilt u adverteren in de KruikenBODE? Vanaf € 55,- kunt u de KruikenBODE steunen, dit is voor uw bedrijfslogo en adresgegevens. De KruikenBODE wordt een A4 formaat waarin u een advertentie kunt plaatsen vanaf een kwartpagina, zie afmetingen en prijzen: KB Adverteren

Adverteerders mogen zelfgeschreven artikelen inzenden: Voorwaarden artikelen KruikenBODE

Meer informatie
Claudia van der Waal: Mail KruikenBODE

De KruikenBODE wordt een carnavalskrant voor en door de carnavalsverenigingen in Tilburg en voor de bewoners van Tilburg. Carnavalsverenigingen kunnen hun feestprogramma’s plaatsen, leden en vrijwilligers werven, de Prins en de Raad van 11 van de vereniging voorstellen, enz. enz. Stuur uw zelfgeschreven artikelen in, zie artikelvoorwaarden.

Bewoners van Tilburg kunnen lezen waar ze carnaval kunnen vieren met hun vrienden en/of kinderen. In de KruikenBODE staat o.a. informatie over de carnavalsverenigingen en een leuke puzzel met carnavalsprijzen.
De KruikenBODE wordt in het weekend van ‘Waogenslouwe’ uitgegeven en wordt gratis huis aan huis bezorgd in heel Tilburg.

Claudia van der Waal:
De KruikenBODE is geen stichting en wordt door Van der Waal kunst & creatie www.persoonlijkekunstencreatie.nl als onderneming opgezet. Dat wil zeggen dat de onderneming Van der Waal kunst & creatie het financiële risico neemt, maar dat de inkomsten, als alles goed gaat ook naar Van der Waal kunst & creatie gaan. Niet alle uren worden vergoed en de KruikenBODE zal meer dan 50% vrijwilligers werk zijn voor de onderneming. Dit is voor het contact met de verenigingen en adverteerders, mailbox beheren, teksten lezen en redigeren, administratie, het opmaken van de KruikenBODE, de bezorging, enz. enz, wat er allemaal nog meer bij komt kijken. Normaal heb ik hulp van betaalde tekstcorrectoren die me helpen mijn andere werk/kranten (Wijkkrant Tilburg Oud-Noord) te maken. Bij de KruikenBODE is alles nog low budget en uiteindelijk voor de vele mensen van de carnavalsverenigingen waar ook veel vrijwilligers werken. Dus vandaar mijn volgende vraag:

Hulp gevraagd
Zo’n krant maak je niet alleen, Wilt u helpen en uw expertise inzetten? Er worden 2  vrijwillige commissies samengesteld voor o.a.:
– het werven van reclame inkomsten, het is de bedoeling dat iedere C.V. zelf zijn sponsoren vraagt ook een bijdrage te leveren aan de KruikenBODE en eventueel andere adverteerders werft. De commissie werft en verzamelt deze adverteerders. De communicatie met de adverteerder over de advertentie en betaling is niet de verantwoording van deze commissie. 
– het verzamelen van redactioneel werk en het schrijven en corrigeren daarvan. Het is de bedoeling dat iedereen die een stukje in deze editie van 2020 wil, zelf zijn artikel schrijft, maar dat er dan nog een redigeer en correctie commissie is om deze ingezonden stukken klaar te maken voor het plaatsen in de KruikenBODE

Meld u aan als vrijwilliger via: Mail KruikenBODE 

Meedenken en keuze maken voor een KruikenBODElogo