KruikenBODE

Informatieavond Carnavalskrant Tilburg 2 juli 2019

www.persoonlijkekunstencreatie.nl heeft een start gemaakt om de kruikenBODE te realiseren

De KruikenBODE

De KruikenBODE wordt een carnavalskrant voor en door de carnavalsverenigingen in Tilburg en voor de bewoners van Tilburg. Carnavalsverenigingen kunnen hun feestprogramma’s plaatsen, leden en vrijwilligers werven, de Prins en de Raad van 11 van de vereniging voorstellen, enz. enz.

Bewoners van Tilburg kunnen lezen waar ze carnaval kunnen vieren met hun vrienden en/of kinderen. In de kruikenBODE staat o.a. informatie over de carnavalsverenigingen en een leuke puzzel met carnavalsprijzen.
De kruikenBODE wordt in het weekend van ‘Waogenslouwe’ uitgegeven en wordt gratis huis aan huis bezorgd in heel Tilburg.

De kruikenBODE wordt ontwikkeld door www.persoonlijkekunstencreatie.nl
en gemaakt met behulp van vrijwilligers van de carnavalsverenigingen. Adverteerders en sponsoren zijn nodig om de kruikenBODE te realiseren.

Wilt u adverteren in de KruikenBODE?

Meer informatie
Claudia van der Waal: Mail KruikenBODE

Hulp gevraagd
Op de informatieavond van 2 juli 2019 willen we inventariseren, de hoeveelheid hulp die we kunnen krijgen van de C.V.’s en muziekbands, blaosorkesten, kapellen die mee willen doen. Want zo’n krant maak je niet alleen, er zullen vrijwillige commissies moeten worden samengesteld voor o.a.:
– het werven van reclame inkomsten, het is de bedoeling dat iedere C.V. zelf zijn sponsoren vraagt ook een bijdrage te leveren aan de Kruikenbode en eventueel andere adverteerders werft. De commissie verzamelt deze adverteerders en zorgt dat er een advertentie wordt gemaakt/ingeleverd en betaald.
– het verzamelen van redactioneel werk en het schrijven en corrigeren daarvan.Het is de bedoeling dat iedereen die een stukje in deze editie van 2020 wil, zelf zijn artikel schrijft, maar dat er dan nog een redigeer en correctie commissie is om deze stukken te verzamelen en klaar te maken voor het plaatsen in de krant.