KruikenBODE advertenties

Op deze pagina komen alle adverteerders met een link naar de website/Facebookpagina/mailadres van de adverteerder. 
Formaten/kosten advertenties KruikenBODE

Adverteren is mogelijk vanaf 55,- euro excl btw.:
KruikenBODE kleintje: Alleen logo, naam en adres/e-mailadres, website: € 55,- Meerdere hoogten beschikbaar.
Kwartpagina: € 233,- Halve pagina: € 411,- Hele pagina: (A4): € 755,-
 
Tot en met een kwartpagina komen de naam en contactgegevens van de ondernemer bij de artikelen als deze daarin worden vernoemd, vanaf een halve pagina advertentie mag de ondernemer zelf een artikel inzenden over het bedrijf, zie artikel voorwaarden: https://persoonlijkekunstencreatie.nl/wp-content/uploads/2019/07/voorwaarden-artikelen-KruikenBODE.pdf

Prijzen excl. btw.  Aan dit prijzenoverzicht Kruikenbode kunnen geen rechten worden verbonden, KruikenBODE is in oprichting, alleen bij voldoende advertentiereserveringen zal de KruikenBODE eind januari 2020 (met Waogeslouwe) verschijnen.
 
KruikenBODE kleintje wordt voor u opgemaakt, voorbeelden gestuurd en goedkeuring gevraagd, vanaf een kwart pagina wordt voor de opmaak van de advertentie een bijdrage vanaf € 55,- euro gevraagd. dit is afhankelijk van wat u zelf kunt aanleveren, of een bestaande advertentie aanpast kan worden of er volledig een advertentie moet worden opgemaakt. Bij aanleveren van kant en klare advertentie wordt geen bijdrage gevraagd.