CV

Personalia:

Naam en voorletters:

E-mail:

Website:

Linkedin profiel:

Opleiding en diploma

SintLucasPro Eindhoven:
Ondernemersdiploma in de Textieldetailhandel:

 

Mode Academie:
H.A.V.O.:

 

DTP opleiding 2012 - 2013

Bedrijfsbeheer en bedrijfsbeleid 1989
Bedrijfsbeheer en bedrijfsadministratie 1988
Textielbrevet 1987

Academie de couture te Rotterdam 1986 - 1989
Theresialyceum te Tilburg 1983 - 1985

cursus

WordPress en HTML en CSS:
WordPress:

MS Office Excel:

 

VU Kaatsheuvel 2016
Cursushuis Midden-Brabant 2014

Cursushuis Midden-Brabant 2014

 

2019:  Wijkkrant Tilburg Oud-Noord
KruikenBODE (in oprichting)
2018:  Wijkkrant Tilburg Oud-Noord 

2017


2016


2015

 

Een nieuw jaar een nieuwe naam, een nieuwe naam een nieuw logo.

Als je op Oud-Noord googled kom je nogal eens in Rotterdam of Amsterdam uit. Vandaar dat de wijkkrant graag Tilburg in de naam wil. Dit moet ook in het logo te zien zijn. Zo krijgt de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord een echte Tilburgse identiteit.

Dus in de carnavals februari editie van 2017, de presentatie van de nieuwe naam en het nieuwe logo.

In middels met diverse vrijwillige werkzaamheden gestopt zoals de posters voor de Coladisco van Fatima, www.groenewoudtilburg.nl en de WijkkrantNoord om me volledig te wijden aan mijn eigen:

Wijkkrant Tilburg Oud-Noord

Website: www.persoonlijkekunstencreatie.nl

Helaas is de Oud-Zuid Koerier noodgedwongen gestopt en verzorg ik ook niet meer de pagina's van de Oud-Zuid Koerier op de website van de Wijkraad Zuiderkwartier.

Door mijn werk voor de Wijkkrant Tilburg Oud-Noord heb ik geen tijd meer voor onderstaand vrijwilligerswerk. Ik heb dit jaren met veel plezier gedaan, heb veel ervaring opgedaan en zal ook uw website met veel plezier up-to-date houden.

Bijhouden van websites: De berichten worden aangevuld en oude berichten worden verwijderd en de pagina's worden up-to-date gehouden. Bijvoorbeeld het veranderen van adres gegevens.

www.mentorschapoostbrabant.nl/index.php Voor het Mentorschap Oost-Brabant worden de pagina's aangepast en de gemaakte nieuwsbrieven op de site gezet. Dit  is een Joomla site.

www.wijkkrantnoord.nl/alleberichten Voor de WijkkrantNoord worden de artikelen die eerst in de krant geplaatst worden naderhand ook op de website gezet. Dit is een WordPress site.

www.groenewoudtilburg.nl Voor de website van de wijkraad van het Groenewoud, een wijk in Tilburg, worden de berichten die binnenkomen op een mailadres op de website gezet.
Dit is een WordPress site.

www.wijkraadzuiderkwartier.nl/oud-zuid-koerier Voor de wijkraad Zuiderkwartier en de Oud-Zuid Koerier worden de nieuwe Oud-Zuid Koeriers op de site van de wijkraad Zuiderkwartier gezet. Ook wordt de pagina Prijsvraag ‘Waar is dit? Ken je wijk!’ bijgehouden. Deze prijsvraag staat ook in de Oud-Zuid Koerier.
Dit is een WordPress site.

2014

 

Op dit moment doe ik veel vrijwilligerswerk. Na mijn DTP-opleiding SintLucasPro Eindhoven heb ik gesolliciteerd op de Lay-out functie van de Oud-Zuid Koerier om ervaring op doen. Ik maak nu de
Oud-Zuid Koerier en sinds januari 2015 zijn we succesvol overgegaan naar 4 pagina’s in kleur, wat ook door de adverteerders zeer gewaardeerd wordt. Voor verschillende adverteerders verzorg ik de advertenties, of pas deze aan.Bij ContourdeTwern maak ik veel flyers voor activiteiten georganiseerd door vrijwilligers zoals de Cola Disco, Rommelmarkt Fatima, Project ‘Wij’land, Groenewoud Festival, activiteitenkalender en posters voor wijkcentrum De Spijkerbeemden enz.
De medewerkers en de vrijwilligers van ContourdeTwern zijn erg tevreden over mijn snelle en professionele samenwerking.Ook ben ik aangeschoven bij de redactie van de WijkkrantNoord en help ook daar mee met de lay-out en de website.
Dit is een WordPress site.
Ook doe ik nog vrijwilligerswerk voor de stichting
Mentorschap Oost-Brabant. Het verzorgen van nieuwsbrieven, folders en flyers, advertenties, brochures en de reader voor beginnende mentoren. En ik houd de website bij. Dit  is een Joomla site.
2013 - 2013 DTP-medewerkster (stage) op de marketingafdeling bij Plastica Plaat B.V. te Waalwijk. Het verrichten van alle voorkomende DTP-werkzaamheden binnen de vastgestelde huisstijl. Hieronder het zelfstandig opmaken van diverse (nieuwe) productbrochures, advertenties, personeelsblad, het uitwerken van technische tekeningen en het drukklaar maken hiervan.
2011
- 2012
Vrijwillige baliemedewerkster bij politie Midden-West-Brabant. Intake gesprekken met mensen en doorverwijzen naar de juiste politieagent en bijbehorende administratieve werkzaamheden.
2007 - 2008 Verkoopmedewerkster bij dames modezaak Bonita in Tilburg-Noord.
2006 - 2007 Inventarisatiemedewerkster bij Sacha Shoes te Tilburg. Inventariseren van de voorraad in de winkels in Nederland, Duitsland en Belgiё.
2000 - 2008 Vrijwillige duingids bij Nationale park de Loonse en Drunense Duinen. Het begeleiden van educatieve rondleidingen voor o.a. scholen en bedrijven.
1991
- 1998
Eigenaresse van Mode en Bruidshuis “Claudia” te Tilburg. Administratie, inkoop, verkoop. Daarnaast op creatief gebied verantwoordelijk voor de ontwerpen (zowel eigen collecties als samen met en naar wens van een klant), patroontekenen, maken en vermaken van jurken. Leidinggevende van één werkneemster en een paar stagiaires per jaar.